Katrinelund centrum – en fantastisk möjlighet!

Katrinelund center är ett centrum idag som ligger i Sveriges tredje största stad, nämligen Malmö. Många brukar åka till det här centrumet för att handla det som man behöver. Och det allra vanligaste som finns i Katrinelund center är främst olika typer av mataffärer. Det finns med andra ord en mataffär som prismässigt är väldigt billig, och som brukar alltid marknadsföra sig själva som en affär som har Sveriges billigaste matkassa – och det är inget mindre än mataffären Willys.

Utöver Willys finns det också en annan billig affär som kallar sig för Ö och B, där man kan hitta de flesta varor som är till lågpris. Det här är en affär som många brukar gå till för att helt enkelt spara en massa pengar istället för att behöva ge lika mycket pengar som man annars hade gjort om man hade handlat i en annan affär.

Nog om alla de mataffärer det finns, och där man kan storhandla mat som många personer faktiskt gör när man kommer till Katrinelund center. Så kan man också passa på att köpa blommor på Wendels blomsterhandel som gör riktigt fina buketter till ett mycket bra pris.

När det kommer till träningen och liknande så finns det faktiskt på Katrinlund center ett gym som heter Fitness24seven. Och här kan man faktiskt träna hela 24/7 och när man så en önskar detta, vilket är en fantastisk möjlighet för alla träningsfanatiker. Är det som så att man har känt av att man har ont i huvudet, eller behöver något annat piller för annan värk man har så finns det ett perfekt Lloyds Apotek som man kan gå in på och lösa sina besvär.

Många brukar även reparera sin bil på Mekonomen och dessutom finns det en Mekonomen butik som man kan komma in till om det är som så att ens fordon har blivit skadat. Man kanske helt enkelt är intresserad av att äta något snabbt och då finns det många val när det kommer till olika matställen såsom: Pölsemannen, Sushi station, Dream meal, KFK Malmö och Firozeh.

 

Malmö–flygbild_06_september_2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.