Otroligt fina affischer

Här om dagen beställde jag hem några affischer från en hemsida via internet. De var väldigt olika varandra och företaget hade många olika motiv och storlekar att välja mellan. Det fanns verkligen mycket att välja på och de var heller inte särskilt dyra så jag passade på att beställa hem flera stycken planscher. Den ena affischen hade vit bakgrund med en jättefin text om familjen vilket är väldigt fint att sätta upp på vardagsrumsväggen här hemma så att alla kan se. Sedan beställde jag även en affisch till min treåriga sons rum där motivet var en massa djur på ett zoo, vilket han blev riktigt glad över. Jag beställde också en affisch till köket där det stod recept på olika sorters muffins. Dessa olika affischer gjorde verkligen hemmet lite mer hemtrevligt!

Det finns många olika sätt att använda affischer och det tillåter en verkligen att vara kreativ med sitt hem. Man kan antingen välja att rama in dem eller inte. Att beställa affischer online var hur smidigt som helst och inte alls krångligt eller svårt. Det var skönt att få precis det jag ville ha utan att behöva springa runt i en massa olika affärer. Det sparade helt klart väldigt mycket tid som jag i stället kunde lägga på andra saker.

Jag var ganska orolig över att affischerna på något sätt skulle bli skadade under leveransen eftersom jag inte hade beställt affischer online innan och inte visste hur det gick till. Affischerna var dock otroligt väl emballerade och förpackade vilket gjorde att de var i riktigt bra skick när de kom hem till mig! Det var verkligen en trygg och säker leveransmetod och jag fick även hem dem extremt snabbt. Priset var också mycket bra och jag är bara så himla nöjd med dessa affischer, kommer helt klart att beställa här ifrån igen!

Affisch